Το Street Dance Summer Camp της Urban Dance Academy είναι πλέον γεγονός!!!
Φέτος τον Ιούνιο και τον Ιούλιο αποφασίσαμε να χορεύουμε ασταμάτητα ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες…γιατί ο χορός για εμάς δεν σταματάει ποτέ…. Ούτε το καλοκαίρι!
Έχουμε λοιπόν την χαρά να σας προσκαλέσουμε σε ένα μοναδικό χορευτικό Street Dance Summer Camp που θα πραγματοποιηθεί στην στο Studio χορού Urban Dance Academy-Elements από τις 27 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου. Στο Summer Camp της Elements θα πραγματοποιηθούν καθημερινά μαθήματα χορού, σεμινάρια και διαλέξεις με πολλούς από τους καταξιωμένους street dance καθηγητές χορού της χώρας. Εκτός από τα μαθήματα χορού, τα Σαββατοκύριακα θα πραγματοποιηθούν πολύ δυνατά Parties, battles καθώς και εκδρομές για τους τελικούς αγώνες του camp στο Caribbean Vibes της Καλαμάτας καθώς και στο Show me your move της Δράμας.
Οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν στους αγαπημένους τους χορούς παρέα με τους καθηγητές τους καθώς επίσης και να προπονηθούν ατομικά και ομαδικά στα Training Zones της σχολής.
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική χορευτική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Κόστος συμμετοχής ανά μάθημα: Drop In 5€
Συμμετοχή στα parties και στα events 5€
Είδη χορού: HIP HOP ● DANCEHALL ● POPPING ● LOCKING ● BREAKING ● TOPROCK ● VOGUE ● HOUSEDANCE ● CONTEMPORARY ● COMMERCIAL ● ORIENTAL ● WAACKING
Contact: 2102720079
email: 4urbanelements@gmail.com
Fb: Urban Dance Academy-Elements