Η ομάδα
του Training Center

Κωνσταντίνος Κλάδης

Hip Hop / C.R.M.E.
Ο Κωνσταντίνος Κλάδης είχε την πρώτη επαφή με τους χορούς του “δρόμου” το 1998 στις σχολικές εκδηλώσεις και τα πάρτυ. Από το 2005 ξεκινάει και ασχολείται επαγγελματικά με το χορό Hip Hop, και θέλοντας να τον εξελίξει, στρέφεται σε άλλα είδη ως μαθητής όπως…

Read More

Popping, Dancehall, B-Boying, African Dance, Housedance, Krump, Jazz και Σύγχρονο Χορό. Ιδρύει χορευτικές ομάδες, οργανώνει shows, σεμινάρια χορού και events σε Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης και Μυτιλήνη. Από το 2006 ταξιδεύει σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Ρώμη, Φλόριντα, Μιλάνο, Πράγα, Στουτγκάρδη, Σικελία και Κύπρο. Σκοπός των ταξιδιών του είναι διαγωνισμοί, σεμινάρια, μαθήματα με τους ιδρυτές και πρωτοπόρους του κάθε χορού, καθώς και η γενικότερη αναζήτηση της Hip Hop κουλτούρας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Άσκηση – Ευρωστία και Υγεία του τομέα Βιολογίας της άσκησης και Αθλητιατρικής, της γερμανικής σχολής Aerobic & Fitness AF STUDIES με ειδίκευση σε Personal & Group Training, Advanced Aerobic, Dance Aerobic και Tae-Bo, ενώ έχει παρακολουθήσει συνέδρια Αθλητιατρικής, Αθλητικής Φυσικοθεραπείας, Αποκατάστασης Τραυματισμών από την Αθλητιατρική Εταιρία Ελλάδος, από τα ΤΕΦΑΑ, την Ελληνική Επιστημονική Εταιρία και ΣΕΓΑΣ. Έχει υπάρξει εισηγητής σε συνέδρια και σεμινάρια, οι διακρίσεις του είναι πολυάριθμες ενώ η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά από το 1999.

Αντώνης Κοντίτσης

Street Dances / Trainer
Aπόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών με ειδικότητα στην Αγωνιστική Ενόργανη Γυμναστική, απόφοιτος A.F. STUDIES στο Group training, personal training, Basic & advanced aerobic, dance aerobic instructor Level II, είναι Qualifed TRX Instructor STC L1…

Read More

ενώ επίσης είναι κάτοχος διπλώματος IDTA freestyle solo με βαθμολογία HONOURS και κάτοχος διπλώματος ZUMBA FITNESS BASIC STEPS 1. Η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά από το 2007 αφού από τότε εργάζεται ως γυμναστής, personal trainer, χορευτής και δάσκαλος χορού. Παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενό του ενώ οι διακρίσεις που έχει λάβει στο χώρο του χορού είναι αξιοσημείωτες.

Μάνος Καρδαράς

CONTEMPORARY / Trainer
Ο Μάνος Καρδαράς είναι ένας υψηλά καταρτισμένος γυμναστής και χορευτής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή-Θεραπευτική Γυμναστική της Ανώτερης επαγγελματικής…

Read More

ιδιωτικής σχολής χορού «Νίκη Κονταξάκη» στην Αθήνα, της Ανώτερης επαγγελματικής ιδιωτικής σχολής χορού «Ανδρομάχη Καφαντάρη» στην Θεσσαλονίκη, της Ανωτέρας Δραματικής σχολής ΙΑΣΜΟΣ στην Θεσσαλονίκη, είναι πιστοποιημένος Pilates instructor από την AF studies, ενώ το φθινόπωρο του 2007 φοίτησε με υποτροφία στο Aikun Ballet Theatre, στην Νέα Υόρκη. Από το 2004 εργάζεται ως γυμναστής και ως δάσκαλος χορού σε διάφορους χώρους (ξενοδοχεία, γυμναστήρια, σχολές χορού), ενώ πολλές είναι και οι συμμετοχές σου σε θεατρικές παραστάσεις, είτε ως χορευτής, είτε ως χορογράφος.

Εύμη Ιωαννίδου

Trainer
Η Εύμη είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Επιστήμης και Αθλητισμού, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πιστοποιημένη instructor Pilates, TRX και Zumba Fitness ενώ έχει κάνει την ειδίκευσή της στην Διοίκηση Αθλητικού Μάρκετινγκ…

Read More

Εργάζεται ως γυμνάστρια από το 2008, σε κατασκηνώσεις, χώρους άθλησης και στούντιο Pilates και σχολές χορού, ενώ έχει εργαστεί και ως δασκάλα Hip Hop, Personal και Group trainer.

Fat Burn

Αερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής για απώλεια λίπους που συνδυάζει ασκήσεις ενδυνάμωσης/σύσφιξης για όλο το σώμα. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα.


Cross Training

Κυκλική προπόνηση υψηλής εντάσεως για ανάπτυξη αντοχής, δύναμης έκρηξης και συντονισμού. Ιδανικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να γυμναστούν στους πιο δυνατούς ρυθμούς.


Bootcamp, Military Training

Η «στρατιωτική γυμναστική». Το απόλυτο πρόγραμμα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα όριά τους στην γυμναστική και να τα ξεπεράσουν. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ασκούμενους πολύ καλής φυσικής κατάστασης και επίλεκτα σώματα αθλητών, στρατού κλπ.


TRX

Η πλέον πιο διαδεδομένη προπόνηση ενδυνάμωσης με τους ιμάντες TRX. Δύναμη, αντοχή, ορθοσωμική, φυσική κατάσταση, όλα σε ένα μοναδικό πρόγραμμα 55 λεπτών.


Cycling

Το απόλυτο πρόγραμμα με ποδήλατα για απώλεια λίπους, σύσφιξη σε πόδια και βελτίωση της φυσικής κατάστασης.


Hips & Abs

Το απόλυτο γυναικείο πρόγραμμα. Εστιάζει στην σύσφιξη γλουτών, ποδιών και κοιλιακών καθώς και στην απώλεια λίπους όταν γίνεται σε συνδυασμό με αερόβια προπόνηση.


Hypertrophy Systems

Το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μυϊκή ανάπτυξη, υπερτροφία και ενδυνάμωση όλου του σώματος. Ιδανικό για όσους θέλουν να αυξήσουν την μυϊκή τους μάζα και δύναμη.


Dancers Conditioning

Ένα μάθημα γυμναστικής που απευθύνεται καθαρά σε χορευτές και εστιάζει στην μυϊκή ενδυνάμωση, στην ελαστικότητα/ευλυγισία, στην έκρηξη καθώς και στην ισορροπία/ιδιοδεκτικότητα/συντονισμό των κινήσεων. Ένα απαραίτητο μάθημα γυμναστικής για κάθε χορευτή που επιδιώκει την μεγιστοποίηση των ικανοτήτων και επιδόσεών του.


Fitness Modeling

Ένα συνολικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα με πολυάρθρικές αλλά και μονοαρθρικές ασκήσεις για σύσφιξη, ενδυνάμωση, λειτουργική ικανότητα, ορθοσωμία και ενδυνάμωση. Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες.


Ελάτε σε επαφή

Ο πολυχώρος Elements Training Center στελεχώνεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό όπως καθηγητές φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές και μετεκπαιδεύσεις στην επιστήμη της άσκησης, του χορού, της διατροφής, της αποκατάστασης μυοσκελετικών δυσλειτουργιών, καθώς επίσης και από καταξιωμένους χοροδιδασκάλους και personal trainers. Επιπρόσθετα, το κέντρο συνεργάζεται με καταρτισμένους επιστήμονες τής φυσικοθεραπείας, με ορθοπεδικό αθλητίατρο καθώς και καρδιολόγο.

Μάθετε περισσότερα